• +381 66 23 23 25
  • info@gkmb82.com
NOVOSTI
  1. Oprema za svakog polaznika GK MB82
  2. Milan Borjan vodi Kanadu ka Svetskom prvenstvu na koje čeka 36 godina!
  3. Milan Borjan ostvario dječački san
  4. Golmanski kamp Milan Borjan 82 – Bar 2022.

Zimski Kamp GK82 Milan Borjan – Bar 2022.

ZIMSKI KAMP GK82 MILAN BORJAN 2022.

Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde i Kanadski fudbalski reprezentativac je odlucio da svoje višegodisnje internacionalno i domace iskustvo golmana prenese na nove mlade narastaje.

Siguran da decu moze, uz pomoc iskusnih golmanskih strucnjaka, da uvede u materiju golmanskog posla, da ih uz pomoc golmanskih strucnjaka nauci golmanske tehnike pozicioniranja na golu, kretanja i svih osnovnih metoda golmanskog posla.

Uticaj na mentalni sklop golmana i na njegov psiholoski razvoj- kao sto znamo psiha i mentslni sklop golmana predstavljaju segment koji je podjednako vazan kako bi golman mogao da raste i napreduje. Milan Borjan je golman koji je kroz karijeru imao razlicite izazove i veliki pritisak koji je naucio da kanalise i svoje najbolje zivotne odbrane je upravo imao kada je pritisak bio najveci.

Analiza i video prezentacija najboljih svetskih golmana i njihovih odbrana.

Nutricionista ce odrzati predavanje o tome koliko su zdrav zivot, pravilna ishrana i dovoljno sna, vazni za napredak svakog golmana i sportiste.

U toku trajanja kampa, nasi mladi golmani ce imati posebnog gosta iznenadjenja koji ce odrzati vazno predavanje i upoznati se sa polaznicima naseg kampa.

Jedno od predavanja u cilju edukacije ce biti osnovno upoznavanje o tome koliko su mediji vazni za kreiranje imidza svakog sportiste. Edukacija o vaznosti dobrog odnosa sportiste sa medijima.

Veceri tematsko zabavnog sadrzaja, motoricke vezbice uz zabavni sadrzaj

PLAN I PROGRAM

  • Zimski golmanksi kamp ce se odrzati u Crnoj Gori u Baru u periodu od: 10.01-17.01 2022. godine

  • Godište: 2006. – 2011. (devojčice i dečaci)

  • Kompletan rad i razvoj ce voditi i pratiti pet eminentnih golmanskih stručnjaka.

  • Uz decu sve vreme ce biti lekarski tim koji podrazumeva doktora opšte prakse i fizioterapeuta.

  • Smeštaj u hotelu Kalamper. Ekskluzivni hotel u Dobrim vodama, pored sjajno opremljenih soba, poseduje spa centar sa bazenom i teretanom.