• +381 66 23 23 25
  • info@gkmb82.com
NOVOSTI
  1. Oprema za svakog polaznika GK MB82
  2. Milan Borjan vodi Kanadu ka Svetskom prvenstvu na koje čeka 36 godina!
  3. Milan Borjan ostvario dječački san
  4. Golmanski kamp Milan Borjan 82 – Bar 2022.

Letnji Kamp GK82 Milan Borjan – Zlatibor 2022

GOLMANSKI KAMP GK82 MILAN BORJAN 2022.

Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde i Kanadski fudbalski reprezentativac je odlučio da svoje višegodišnje internacionalno i domaće iskustvo golmana prenese na nove mlade naraštaje.

Siguran da decu može, uz pomoć iskusnih golmanskih stručnjaka, da uvede u materiju golmanskog posla, da ih uz pomoć golmanskih stručnjaka nauči golmanske tehnike pozicioniranja na golu, kretanja i svih osnovnih metoda golmanskog posla.

Uticaj na mentalni sklop golmana i na njegov psihološki razvoj- kao sto znamo psiha i mentalni sklop golmana predstavljaju segment koji je podjednako važan kako bi golman mogao da raste i napreduje. Milan Borjan je golman koji je kroz karijeru imao različite izazove i veliki pritisak koji je naučio da kanališe i svoje najbolje životne odbrane je upravo imao kada je pritisak bio najveći.

Analiza i video prezentacija najboljih svetskih golmana i njihovih odbrana.

Nutricionista ce održati predavanje o tome koliko su zdrav zivot, pravilna ishrana i dovoljno sna, važni za napredak svakog golmana i sportiste.

U toku trajanja kampa, nasi mladi golmani ce imati posebnog gosta iznenadjenja koji ce odrzati vazno predavanje i upoznati se sa polaznicima našeg kampa.

Jedno od predavanja u cilju edukacije će biti osnovno upoznavanje o tome koliko su mediji vazni za kreiranje imidža svakog sportiste. Edukacija o važnosti dobrog odnosa sportiste sa medijima.

Večeri tematsko zabavnog sadržaja, motoričke vežbice uz zabavni sadržaj.

PLAN I PROGRAM

  • Letnji golmanski kamp ce se održati na Zlatiboru u periodu od: 27.06-10.07.2022. godine

  • Godište: 2006. – 2013. (devojčice i dečaci)

  • Kompletan rad i razvoj će voditi i pratiti pet eminentnih golmanskih stručnjaka.

  • Uz decu sve vreme će biti lekarski tim koji podrazumeva doktora opšte prakse i fizioterapeuta.

  • Smeštaj u hotelu Palisad. Ekskluzivni hotel na Zlatiboru, pored sjajno opremljenih soba, poseduje spa centar sa bazenom i teretanom.