• +381 66 23 23 25
  • info@gkmb82.com
NOVOSTI
  1. Oprema za svakog polaznika GK MB82
  2. Milan Borjan vodi Kanadu ka Svetskom prvenstvu na koje čeka 36 godina!
  3. Milan Borjan ostvario dječački san
  4. Golmanski kamp Milan Borjan 82 – Bar 2022.

Kalamper Hotel & Spa sa Depadansom je luksuzni hotel na Velikom Pijesku, koji je smešten je na samoj obali mora. Gostima pruža opuštajući i prijatan boravak sa nezaboravnim iskustvom. Hotel raspolaže sa: * 42 smještajne jedinice : 24 smeštajne jedinice u glavnoj zgradi i 18 smeštajnih jedinica u depadansu, od toga 17 standardnih soba sa pogledom na more, 6 studio apartmana, 15 jednosobnih apartmana , 2 dvosobna apartmana, trosoban kao i presednički.

Gosti hotela ujutru mogu uživati u predivnom izlasku Sunca sa pogledom na pučinu, dok se u kasnijim popodnevnim časovima pruža izvanredan spektar boja prilikom zalaska Sunca. Noći karakteriše blag povetarac koji širi mirise mora i vedro zvezdano nebo koje stvara osećaj mira i topline tokom dugih letnjih noći.

IZUZETNA USLUGA

Visoko profesionalno i ljubazno osoblje Kalamper Hotel&SPA tima će Vam pružiti perfektnu uslugu.

VRHUNSKA PONUDA

Hotel posjeduje 24 smještajne jedinice, od toga 17 standardnih soba, 6 apartmana i Predsjednički apartman.

IDEALNA LOKACIJA

Kalamper Hotel&Spa 4plus* je luksuzan hotel smjesten na Velikom Pijesku, na magistralnom putu Bar-Ulcinj.

Stadion Topolica (Stadion Topolica) je višenamenski stadion u Baru, Crna Gora. Koristi se uglavnom za fudbalske utakmice i atletiku. Stadion je kapaciteta 6.000 mesta i deo je kompanije Sportski centar Bar.

Sportski kompleks je prvobitno izgrađen tokom 1980-ih. Postoje tri fudbalska terena, a glavni stadion ima kapacitet od 6.000 mesta. Između ostalih objekata, glavni teren ima reflektore i atletsku stazu. Hala sportova Topolica se nalazi pored stadiona.

Stadion se nalazi na obali Jadranskog mora, u blizini gradske plaže i Luke Bar.
Tokom zimskih meseci, zbog dobre klime i smeštaja, koristi se za egzibicione utakmice, turnire, treninge i pripreme mnogih fudbalskih i atletskih ekipa iz regiona (Crna Gora, Srbija, Severna Makedonija, Albanija, Kosovo, Bosna i Hercegovina i Hrvatska ).

Teren je dimenzija 110 k 70 metara. Između ostalih objekata, tu su reflektori i atletska staza.

Još jedan stadion u KS Madžarica je manjih dimenzija i kapaciteta 2.000 mesta i ispunjava standarde za Crnogorsku treću ligu.